IPB
Ремонт Apple Киев

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Порядок мов у системі
Aiwe
сообщение 13.3.2009, 9:33
Сообщение #1


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Регистрация: 19.11.2008
Из: Rzeszow
Пользователь №: 144
Прошивка : 2.2.1



Репутация:   2  


Така річ, коли ставлю російську локалізацію - дуже багато програм відображаються російською мовою, а коли ставлю українську локалізацію - то всі програми, які були по-російськи починають відображатись англійською =/ Чи можна десь це поправити, може хтось знає а то краще вже російькою ніж англійською?
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
2 страниц V   1 2 >  
Начать новую тему
Ответов (1 - 19)
IGuAn
сообщение 22.3.2009, 17:24
Сообщение #2


Завсегдатай
****

Группа: Пользователи
Сообщений: 133
Регистрация: 3.11.2008
Из: Київ
Пользователь №: 62
Аппарат : iPhone 4
Джейлбрейк : Blackra1n
Прошивка : 4.0.1
Разлочка : Ultrasn0w



Репутация:   10  


Цитата(Aiwe @ 13.3.2009, 9:33) *
Така річ, коли ставлю російську локалізацію - дуже багато програм відображаються російською мовою, а коли ставлю українську локалізацію - то всі програми, які були по-російськи починають відображатись англійською =/ Чи можна десь це поправити, може хтось знає а то краще вже російькою ніж англійською?


Привіт. Поправити це можна. Але уа фікс тут ні до чого. Спочатку поясню чому так відбувається, щоб ти зрозумів процес. Програми про які ти говориш мають декілька перекладів, наприклад, англійську, німецьку, французьку, польську і російську. Вони не мають української локалізації. Що відбувається в середині телефону коли ти запускаєш прогу. Телефон відкриваючи її дивиться яка мова у тебе зараз стоїть бачить, що ти користуєшся українською і намагається знайти таку саму локалізацію в програмі, але не знаходить її тому автоматично ставить англійську мову, бо вона задана по дефолту.
Виходів тут декілька, але поясню один - найкращий. Заходиш в директорію рут. Шукаєш де ця прога встановлена це папочки за довгими дивними назвами з букв і цифр, там знаходиш папочки які мають назви - en.proj ru.proj de.proj звичайно так. Потім створюєш там папочку української мови і копіюєш туди всі файли з російської папки. В результаті телефон у момент перевірки мови знаходитиме те, що шукає. Він же поняття не має, що ти російську знаєш краще ніж англійську:) Якщо взагалі хочеш щоб все було правильно, то відкривай файли які скопіював з російської папки, заміняй російські слова українськими і зберігай не змінюючи назв файлів. Тоді матимеш повноцінну українізовану програму. Причому можеш надіслати свій переклад потім розробникам і вони додадуть його, до наступної версії програми. Успіхів тобі. Якщо будуть запитання, то стукай в асю. 370733830, або в скайп iguan1982

Сообщение отредактировал IGuAn - 22.3.2009, 17:26
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Aiwe
сообщение 22.3.2009, 17:41
Сообщение #3


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Регистрация: 19.11.2008
Из: Rzeszow
Пользователь №: 144
Прошивка : 2.2.1



Репутация:   2  


Дякую за пояснення. В мене от така думка промайнула: а що як зробити в налаштуваннях перелік мов які має шукати система, -- якщо не знаходить української тоді бере російську, а як нема російської тоді вже англійську і т.д.? Думаю що це був би непонаний додаток до того ж BossPrefs.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
IGuAn
сообщение 22.3.2009, 17:45
Сообщение #4


Завсегдатай
****

Группа: Пользователи
Сообщений: 133
Регистрация: 3.11.2008
Из: Київ
Пользователь №: 62
Аппарат : iPhone 4
Джейлбрейк : Blackra1n
Прошивка : 4.0.1
Разлочка : Ultrasn0w



Репутация:   10  


Я думаю, то вже дуже сильне колупання в системних налаштуваннях телефону. Напевно таку штуку я би собі не ризикнув поставити. Почне глчити не будеш знати де шукати:) Я взагалі прихильник того, що якщо працює добре, то краще не колупатися. Але як варіант можеш запропонувати розробникам.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Aiwe
сообщение 9.4.2009, 17:40
Сообщение #5


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Регистрация: 19.11.2008
Из: Rzeszow
Пользователь №: 144
Прошивка : 2.2.1



Репутация:   2  


Цитата(IGuAn @ 22.3.2009, 17:45) *
Я думаю, то вже дуже сильне колупання в системних налаштуваннях телефону. Напевно таку штуку я би собі не ризикнув поставити. Почне глчити не будеш знати де шукати:) Я взагалі прихильник того, що якщо працює добре, то краще не колупатися. Але як варіант можеш запропонувати розробникам.

Виявилось що колупатись треба небагато - тільки змінити порядок мов у файлі /User/Library/Preferences/.GlobalPreferences.plist і перезавантажити телефон.

Тепер у мене стоять такі мови:

Код
    <key>AppleLanguages</key>
    <array>
        <string>uk</string>
        <string>ru</string>
        <string>pl</string>
        <string>en</string>


тобто програма при запуску спершу шукає укр локалізацію, якщо її нема то російську, далі польську а вже тоді англійську. Це можна зробити тільки вручну тому що при змінах мови у налаштуваннях телефону система підставляє на друге місце завжди англійську мову.
Перевірив, ShortBook при українськії локалізації має російський інтерфейс, перед тим був на англійській.

Прим. Редагував бінарний файл програмою PlistEdit Pro.

Увага! Не входьте у панель вибору мови - знову підставиться англійська!


Втім це не зовсім задовільне рішення - набагато краще було б додати можливість сортувати порядок мов у налаштуваннях системи щоб можна було просто взяти і перетягнути пальцем. Так що для є розробників ідея.

З. І. Панове адміни, може це винести як окрему тему - Порядок мов у системі чи якось так? smile.gif
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
IGuAn
сообщение 16.4.2009, 16:54
Сообщение #6


Завсегдатай
****

Группа: Пользователи
Сообщений: 133
Регистрация: 3.11.2008
Из: Київ
Пользователь №: 62
Аппарат : iPhone 4
Джейлбрейк : Blackra1n
Прошивка : 4.0.1
Разлочка : Ultrasn0w



Репутация:   10  


Молодець! Дякую за пораду!
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Aiwe
сообщение 23.6.2009, 22:30
Сообщение #7


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Регистрация: 19.11.2008
Из: Rzeszow
Пользователь №: 144
Прошивка : 2.2.1



Репутация:   2  


У новій прошивці 3.0 цей мод теж діє.
Ось мій файл на всякий випадок - закинути у вищезадану папку - треба його перейменувати додавши на початок назви крапку

(в мене працює на чистому відрестореному з нуля телефоні)Прикрепленный файл  GlobalPreferences.plist.zip ( 422 байт ) Кол-во скачиваний: 8
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
petricl
сообщение 3.5.2010, 2:44
Сообщение #8


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Регистрация: 3.5.2010
Пользователь №: 3276
Аппарат : Собираюсь купить
Джейлбрейк : Не в курсе
Прошивка : не знаю
Разлочка : Я не шарю
ОС : Windows



Репутация:   0  


Уже много новых прошивок...пользуйтесь!!!









_________________
Чтобы выбрать и купить элитные хризантемы надо постараться
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Aiwe
сообщение 24.6.2010, 21:03
Сообщение #9


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Регистрация: 19.11.2008
Из: Rzeszow
Пользователь №: 144
Прошивка : 2.2.1



Репутация:   2  


на iOS 4 це теж працює smile.gif
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Sharoyob
сообщение 15.4.2012, 18:30
Сообщение #10


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 28
Регистрация: 13.3.2012
Из: Київ
Пользователь №: 18425
Аппарат : iPhone 4S
Аппарат2 : Собираюсь купить
Джейлбрейк : Evasi0n
Прошивка : 7.1
Разлочка : GEVEY
ОС : Windows
Game Center : Naumchak



Репутация:   0  


Хотів створювати тему по такому ж питанню,але добре,що пробігся по форуму...
Цікавить таке питання:можна зібрати прошивку з відредагованим таким файлом?Джейла нема,і не знаю,коли вийде,а ставити рос.мову тільки з-за русифікації програм - якось не то,звик вже за більше,ніж рік,до нашої.
Хтось пробував?
Якщо відповіді не буде,то я сам спробую,але все ж було б добре почути,чи хтось пробував так зробити,і чи вийшло.
Дякую.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
djandre
сообщение 12.6.2012, 12:18
Сообщение #11


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 11
Регистрация: 29.3.2011
Пользователь №: 10138
Аппарат : iPhone 5
Аппарат2 : iPhone 6
Джейлбрейк : Нет джейла
Разлочка : NeverLocked
ОС : Windows



Репутация:   0  


прикол в том, что я где-то пол-года назад на джейленном аппарате сделал все так, как написано в инстукции - поменял порядок и у меня после украинского идет русский. Далее сохранил копию в icloud и теперь когда у меня уже месяцев 5 нет джейла и у меня порядок языков так и остался - то есть после смены прошивок я всегда откатываюсь с облака и у меня при украинском основном, русский всегда идет вторым.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Hillarei
сообщение 17.7.2012, 17:03
Сообщение #12


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Регистрация: 14.7.2012
Пользователь №: 21051
Аппарат : iPhone 4S
Аппарат2 : iPod Touch 2G
Джейлбрейк : Blackra1n
Прошивка : 5.0.1
Разлочка : NeverLocked
ОС : Windows



Репутация:   0  


Хм, что то у меня не выходит. Тупо не сохраняется порядок языков. Не понимаю в чем проблема, вроде все делаю так, как описано. Но после отключения все настройки меняются обратно.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iAlexander
сообщение 17.7.2012, 17:40
Сообщение #13


 i hate apple inc.
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 5407
Регистрация: 2.8.2011
Из: Kieff City
Пользователь №: 12640
Аппарат : iWatch
Аппарат2 : iPad 3
Джейлбрейк : Не в курсе
Прошивка : 1.1.1
Разлочка : У меня iPad же
ОС : OS X



Репутация:   181  


Нейжели вам так необходим чтоб меню ИТД ИТП было на укр? У меня все на инглише вообще wink.gif
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iphonelubitel
сообщение 17.7.2012, 19:37
Сообщение #14


True flooder :-)
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 3441
Регистрация: 7.11.2011
Из: Киeва
Пользователь №: 14826
Аппарат : iPhone 4S
Аппарат2 : iPad 2
Джейлбрейк : Redsn0w
Прошивка : 6.0
Разлочка : NeverLocked
ОС : Windows
Game Center : Iphonelubitel



Репутация:   81  


Чего так?
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iAlexander
сообщение 17.7.2012, 19:40
Сообщение #15


 i hate apple inc.
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 5407
Регистрация: 2.8.2011
Из: Kieff City
Пользователь №: 12640
Аппарат : iWatch
Аппарат2 : iPad 3
Джейлбрейк : Не в курсе
Прошивка : 1.1.1
Разлочка : У меня iPad же
ОС : OS X



Репутация:   181  


Так удобно... Продукт сделан для американского рынка - и самая крутая локализация - англ. яз.
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iphonelubitel
сообщение 17.7.2012, 19:48
Сообщение #16


True flooder :-)
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 3441
Регистрация: 7.11.2011
Из: Киeва
Пользователь №: 14826
Аппарат : iPhone 4S
Аппарат2 : iPad 2
Джейлбрейк : Redsn0w
Прошивка : 6.0
Разлочка : NeverLocked
ОС : Windows
Game Center : Iphonelubitel



Репутация:   81  


Чтобы не забыть англ? smile.gif

Попробую завтра на целый день поставить.англ язык. Интересно привыкну..
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iAlexander
сообщение 17.7.2012, 19:50
Сообщение #17


 i hate apple inc.
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 5407
Регистрация: 2.8.2011
Из: Kieff City
Пользователь №: 12640
Аппарат : iWatch
Аппарат2 : iPad 3
Джейлбрейк : Не в курсе
Прошивка : 1.1.1
Разлочка : У меня iPad же
ОС : OS X



Репутация:   181  


Ох... Я его не забуду даже при большом желании )))
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iphonelubitel
сообщение 17.7.2012, 19:55
Сообщение #18


True flooder :-)
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 3441
Регистрация: 7.11.2011
Из: Киeва
Пользователь №: 14826
Аппарат : iPhone 4S
Аппарат2 : iPad 2
Джейлбрейк : Redsn0w
Прошивка : 6.0
Разлочка : NeverLocked
ОС : Windows
Game Center : Iphonelubitel



Репутация:   81  


Блин что за фигня:у меня после смена языка,там где время появился замок!что это?
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
iphonelubitel
сообщение 17.7.2012, 20:00
Сообщение #19


True flooder :-)
*******

Группа: Пользователи
Сообщений: 3441
Регистрация: 7.11.2011
Из: Киeва
Пользователь №: 14826
Аппарат : iPhone 4S
Аппарат2 : iPad 2
Джейлбрейк : Redsn0w
Прошивка : 6.0
Разлочка : NeverLocked
ОС : Windows
Game Center : Iphonelubitel



Репутация:   81  


Все уже само решилось
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение
Abrikos
сообщение 8.8.2012, 17:58
Сообщение #20


Новенький
*

Группа: Пользователи
Сообщений: 18
Регистрация: 7.8.2012
Пользователь №: 21570
Аппарат : iPad
Аппарат2 : Собираюсь купить
Джейлбрейк : Не в курсе
Прошивка : 5.0
Разлочка : Я не шарю
ОС : Unix



Репутация:   -1  


Виставив порядок мов, переарошивав інший апарат, порядок зберігся, причина привязаного акаунту iTunes ?
Перейти в начало страницы
 
+Цитировать сообщение

2 страниц V   1 2 >
Ответить в данную темуНачать новую тему
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 



Текстовая версия Сейчас: 16.10.2019, 1:44